ΤΜΗΜΑΤΑ

Γράφτηκε από τον/την Super User. Posted in Menus

Font Resize:
 • TAE KWON DO
 1. Αγωνιστικό
 2. Παραδοσιακό 
Το Τάε Κβον Ντο (tae kwon do, taekwondo ή taekwon-do) είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα. Στα Κορεάτικα Τάε σημαίνει "τεχνική ποδιών", Κβον σημαίνει "τεχνική χεριών" και Ντο σημαίνει τέχνη. Σε ελεύθερη μετάφραση: Τάε Κβον Ντο "Τέχνη χτυπημάτων με τα πόδια και τα χέρια ".
 • TΑE BO
 1. Αγωνιστικό
 2. Παραδοσιακό 
Το Τάε Μπο (tae bo) είναι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις πολεμικές τέχνες και την αεροβική γυμναστική σε έντονους χορευτικούς ρυθμούς. Ο συνδυασμός αυτός βοηθάει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου, δηλαδή την αντοχή, την ταχύτητα, την δύναμη, την ευλυγισία και την συναρμοστική ικανότητα ενώ παράλληλα του χαρίζει ευεξία και ψυχική ηρεμία. Η φιλοσοφία και η τεχνική του Tae Bo δημιουργήθηκε από τον γνωστό αθλητή του ταε κβο ντο, Billy Blanks, και έγινε γνωστή ανά τον κόσμο μέσα από τις βιντεοκασσέτες που κυκλοφόρησε με προγράμματα γυμναστικής.
 • Βoxing
 1. Αγωνιστική
 2. Προχωρημένη
 3. Αρχάρια
Η πυγμαχία, κοινώς μποξ ή μπόξινγκ (αγγλ. boxing), είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων (που είναι δύο πάντα) να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά κτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του. Σε όλα τα είδη αγώνων απαγορεύεται τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη (δηλαδή χαμηλότερα από τος γοφούς), στην πλάτη, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στον αυχένα.
 • Individual and group
 1. Body Building
 2. Κick boxing
 3. Zumba
 4. Jundo
Αν μέχρι τώρα ακολουθούσατε μια μοναχική πορεία στο γυμναστήριο και είχατε αρχίσει να νιώθετε τη ρουτίνα να σας περιτριγυρίζει, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς η ομαδική γυμναστική μπορεί να εμπλουτίσει την άσκησή σας και να σας κάνει να ανυπομονείτε για την ώρα που θα... «χτυπήσετε» το γυμναστήριο
 • Services and exercises
 1. Εκγύμναση με όργανα
 2. Ιδιαίτερα μαθήματα
 3. Φυσική κατάσταση
 4. Personal training
Ο αθλητισμός είναι η συστηματική σωματική καλλιέργεια και δράση με συγκεκριμένο τρόπο, ειδική μεθοδολογία και παιδαγωγική με σκοπό την ύψιστη σωματική απόδοση, ως επίδοση σε αθλητικούς αγώνες, στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Παράλληλα ο αθλητισμός είναι ένας κοινωνικός θεσμός ο οποίος αντικατοπτρίζει τη δεδομένη κοινωνία και τον πολιτισμό της. Για παράδειγμα στην Αρχαία Ελλάδα, ο αθλητισμός στην Αθήνα θεωρούταν κοινωνικό και πολιτισμικό αγαθό και είχε παιδαγωγικό χαρακτήρα, ενώ αντίθετα στην Σπάρτη ο αθλητισμός χρησιμοποιούταν για την στρατιωτική εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 8.30 - 13:00  &  17:00 - 23:00

Σάββατο: 8.00 με 1.00 το μεσημέρι

Εγγραφές καθημερινά και όλο το χρόνο

Για περισσότερες πληροφορίες

Μαρκόπουλο - Νικολάου 4 - Δύναμη Μαρκόπουλο

Πλησίον Γυμνάσιο Μαρκοπούλου

+30-2299112804 / +30-6946225909